Saturday, June 6, 2009

pakime asjad

hetk tagasi tulime välja väikeselt 2 tunniselt dzunglimatkalt, mis oli niiske ja porine keset küllalti tihedat võsa. kokkuvõttes vägev! mulle meeldis. eriti see, et selles võsas ei olnud üldse mingeid lendavaid ja hammsutavaid putukaid, kuigi võiks eeldada, et see märg ja soe koht nendest kubiseb. point on vist selles, et oleme 5000 jalga üle merepinna.


kohe tuleb aga kohvri kaan mürtsuga kinni lüüa ja kodutee jalge alla võtta. palju mõtteid on aga veel jagamata, nii et püsige kanalil.

ja lõpetuseks tahaks küsida, kas 40k kaamera kerelt võiks eeldada, et see teeb pilti ka? känoni puhul paistab, et nii eeldada ei saa. error 20 on minu isendile liigagi suureks sõbraks saanud.

2 comments:

  1. Hehe - kui d5 streigib, siis tuleb ikkagi n-meeste pirinat kuulata. Vot minu D100 ja F80 juba vastavalt 6 ning 8 aastat ilma ühegi apsuta teeninud. :D:D

    Aga olen lugenud, et selle vastu aitab esimeses järjekorras CF kaardi formaatimine. Kui see ka ei toimi, siis on asi peeglimehhanismis, mida saab esinduses parandada.

    ReplyDelete
  2. ma võin sama öelda oma vana-hea 10d kohta. töötab. 5dmkII on aga oma lühikese eluea jooksul juba mitu korda jamanud. ja kui järgi mõelda siis alati mägedes või lennukis.

    peale mäes alla tulemist töötas täna jälle kõik pinks ponks. aga nüüd peab ikka canonist läbi jalutama, sest nii ei saa rallit sõita.

    ReplyDelete