Wednesday, June 3, 2009

Perefirma, keda teavad kõik Singapurlased

Astudes Eu Yang Sang ravimiärisse võib tekkida tunne, et oled sattunud eksklusiivsesse kosmeetikapoodi, kus riiulitelt vaatavad vastu tugevalt bränditud ning kallihinnalised;) tooted.


Malaisias 130 a. tagasi alguse saanud perefirma tegeleb tänaseni Hiina traditsioonilise meditsiini ravimite pakkumisega Kagu-Aasia ning Ameerika turgudel.

Firma edulugu on selles, et hoolimata ülikonservatiivsest valdkonnast on nad suutnud muutuda läbi pika ajaloo ning on võtnud viimastel aastatel kasutusele ESIMESENA enda valdkonnas kaasaegsed turundusvõtted.

Firmajuhi Richard Y.M.Eu presentatsioonist saime teada, lähtudes missisoonist "Care for Mankind" on perefirmast tänaseks saanud turuliider enda segmendis, kelle tooteportfoolio ja müügikett laieneb pidevalt. Samuti on nad asutanud Hiina Rahvusliku meditsiini kliinikute keti, et tarbijaid professionaalselt nõustada ning ravida pakutavate toodetega.

Hämmastavad oli firma käibe ning kasvunumbrid - firma eelmise aastakäive on 200 milj $ ning nad on kasvanud turust ca 3 korda kiiremini. Sellise käibega firmasid Eestis võib kahe käe näppudel kokku legeda...


Eesti ärijuhtide grupi ühispilt koos külastatud perefirma juhtkonnaga:




PS. Ravimtaimedest saime samuti nii mõndagi huvitavat teada:


Heaks enesetundeks ja et veri korras oleks peaks iga päev sööma järgnevatest rohtudest keedetud suppi:


















Zen-zeni on kolme sorti - Hiina, Korea ja Ameerika päritolu










No comments:

Post a Comment