Wednesday, June 3, 2009

hea mõte

üks hea mõte mis eile õhtul sööma minnes vestluses otiga kõlama jäi ja millest kõigil eestlastel oleks hädasti vaja õppida on järgmine: kui sinu käest küsitakse midagi eesti kohta, eestlaste kohta või sinu enda kohta, siis ära hakka halama masust, ära räägi sellest kui halb ilm meil on, ära jumala pärast alusta sellest, kui väike eesti on ja kui väike on meie turg jne. ära hala!

singapur on ka väike, ilm, oleme ausad, on siin ka sant ja maad on vähe ja elu on kallis, aga keegi ei räägi sellest. räägitakse edulugudest, sest kes meist tahaks koos olla või veel vähem äri teha luuseritega?

nõuanne on siis see, et räägi sellest, mis on eestis positiivset. kõik me käisime just e-hääletamas, mis on mujal maailmas nagu ilmaime, räägi sellest, et meil on lumised talved ja soe suvi, räägi sellest et eesti on unikaalne oma väiksuse poolest, et seal oleks teatud ärimudeleid kergem ja kiirem katsetada, et me oleme väga avatud, et kõik inimesed räägivad vähemalt 3-4 võõrkeelt, mis paneb suurriikides kõigil karbi kinni jne. sama kehtib ennast tutvustades.

ja asjad sujuvad!

No comments:

Post a Comment